Drikkedunk med logo: Smart reklame til din virksomhed

14 november 2023 Signe Lindhard

editorial

Drikkedunke er ikke blot en praktisk beholder til vores vand eller favoritdrik, de er også en effektiv måde at fremme en virksomheds brand på. Når man tænker på reklame- og markedsføringsstrategier, er det ofte de store skalaer, vi forestiller os: billboard reklamer, tv reklamer, radiosponsorater og lignende. Men den enkle, men yderst effektive drikkedunk med logo er ofte overset som det brugbare værktøj, den virkelig er.

Brandsynlighed med drikkedunke med logo

Hvad gør en drikkedunk med logo til en attraktiv reklamegenstand? Den er en et synligt reklameværktøj. Folk tager deres drikkedunke med dem overalt – til gymnastiksalen, til arbejde, i bilen, på udflugter. Dette betyder, at dit mærkes logo konstant vises rundt omkring – ikke kun for personen, der bruger dunken, men også for alle de mennesker, de passerer.

For det andet er en drikkedunk med logo et langvarigt markedsføringsværktøj. I modsætning til et banner eller et printmedie annonce, der kun varer i en begrænset periode, kan en drikkedunk i god kvalitet vare i årevis. 

drikkedunk med logo

Fordelene ved en drikkedunk med logo

Fordelene ved at bruge drikkedunke med logo strækker sig ikke kun til reklame. Hvis du vælger bæredygtige og genanvendelige drikkedunke med logo, bidrager din virksomhed også til at reducere engangsplastaffald. Du fortæller din kunde eller medarbejder, at dit firma tager ansvar for planeten.

Sådan bestiller du drikkedunke med logo online 

Det er nemt at bestille drikkedunke med logo. Er du på udkig efter et sted at designe og bestille dine egne drikkedunke med logo? Callas tilbyder et stort udvalg af drikkedunke i mange forskellige farver, størrelser og materialer, som kan tilpasses med dit virksomhedslogo. De sørger for en nem og overskuelig proces fra design til levering.

Med deres hjælp kan du begynde at udnytte den enorme markedsføringspotential af drikkedunke med logo. Fordelene ved drikkedunke med logo strækker sig ud over den eneste branding. De repræsenterer din virksomheds tilstedeværelse, langsigtede engagement og ansvarlige indflydelse på vores planet. Oplev disse fordele selv ved at bestille drikkedunke med logo og reklamér for din virksomhed. 

Flere Nyheder